PUR-isolatie

Professioneel en snel geregeld

Effectief isolatiemateriaal

Polyurethaanschuim, kortweg gespoten purschuim, is een veelzijdig materiaal, dat dag in dag uit voor diverse doeleinden wordt gebruikt. Het ontstaat door de reactie van twee componenten: PMDI en polyol. Binnen enkele minuten nadat deze stoffen zijn samengevoegd, is het eindproduct (polyurethaanschuim) een feit. Pur heeft bijzonder goede isolerende eigenschappen en is in gespoten vorm naadloos aan te brengen in de kruipruimte van woningen. Daarmee is gespoten purschuim een van de meest effectieve isolatiematerialen. Hierdoor besparen mensen elke maand op hun energierekening, en is het lagere energieverbruik beter voor het klimaat.

Profiteer nu van onze spectaculaire zomer aanbieding!

Vloer of dak isolatie gebruikmakend van PUR schuim voor €34,- de m2 en ontvang daar bovenop ISDE subsidie terug via het RVO.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER SUBSIDIES

Voordelen PUR-isolatie

Hoge isolatiewaarde: De Lambdawaarde is 0,030 W/mK en de R-waarde bij 20 cm dikte is 6,6.

Moeilijk bereikbare plekken: Bijzonder geschikt voor de isolatie van smalle en/of vervuilde spouwmuren. PURschuim kan al worden gebruikt in spouwen van nog geen 3 centimeter breed. De spuitmond die nodig is om het PURschuim in de spouw te spuiten is namelijk niet breder dan de voegen die tussen de stenen zitten.
Afwerking: Geen schade aan het metselwerk na isolatie, door de smalle spuitmonden.
Naadloos: Bij isolatieplaten heb je last van kieren. Dit zijn plekken waar warmte naar buiten verdwijnt. Met PURschuim heb je daar geen last van. Een laag PURschuim komt naadloos onder de vloer, in de spouw en tegen het dakbeschot.
Goede hechting: PURschuim hecht zich tegen de meeste materialen. Na het inspuiten blijft PURschuim direct goed plakken tegen steen en hout.
Vocht en schimmel: De spuitisolatie heeft geen last van schimmel, rot of insecten;
per jaar op uw energierekening

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Of kies ervoor om teruggebeld te worden door één van onze adviseurs

  Veilig

  Purschuim wordt al meer dan dertig jaar als vloerisolatie gebruikt, en is inmiddels in meer dan 100.000 kruipruimtes in Nederland toegepast. Het gebruik ervan is veilig, mits het op de juiste wijze en volgens de geldende regels en richtlijnen is aangebracht. Dit blijkt uit onderzoeken die enkele jaren geleden zijn verricht door gerenommeerde onderzoeksinstituten (TNO en RPS).

  Gecertificeerd

  Een waarborg voor consumenten dat hun huis op de juiste manier met purschuim wordt geïsoleerd, is het inhuren van een gecertificeerd bedrijf. Certificatieorganisatie Insula Certificatie zien er door middel van inspecties op toe dat bedrijven veilig en deskundig te werk gaan, en zich aan de richtlijnen houden waartoe ze zich hebben verplicht.

  Met PUR-isolatie bespaart u tot wel € 750,- per jaar!

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een adviesgesprek aan met één van onze adviseurs.

  Nu aanvragen
  Soort woning Besparing gas per jaar (m3) Besparing per jaar bij gasprijs 3 euro/m3
  Tussenwoning 80 m3 € 250
  Hoekwoning 130 m3 € 390
  2-onder-1-kap 170 m3 € 500
  Vrijstaande woning 250 m3 € 750

  Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van isolatie?

  Eén van onze adviseurs komt graag bij u langs voor een vrijblijvende afspraak. Aan de hand van een inspectie van uw woning en uw persoonlijke wensen bieden wij advies en een offerte op maat.

  Vraag een vrijblijvende offerte aan

  Of kies ervoor om teruggebeld te worden door één van onze adviseurs